Vi er e-mĂŚrket, og du kan derfor handle trygt hos os

Ingen varer i kurven.

0

Ingen varer i kurven.

0

Luft/luft Varmepumpe2021-06-23T16:16:22+00:00
  • Varme og køl: Klik pĂĽ A-mĂŚrket for at se energimĂŚrket. Hent datablad Hent brochure Har du et lidt større opvarmningsbehov, sĂĽ er Energy noget for dig. Den fĂĽs i to størrelser; 5 og 7 kW.  Her fĂĽr du høj effektivitet og stabil varme ned til -20°C.  Her er topspecifikationer og alle tĂŚnkelige komfortfunktioner kombineret med et frostsikret kabinet og kompressor, som gør Energy modstandsdygtig over for den hĂĽrde vinter.  Modellen er optimal til ønsket om helĂĽrsopvarmning i enten sommerhus, garagen eller som supplement i helĂĽrsboligen. 
  • Varme og køl: Klik pĂĽ A-mĂŚrket for at se energimĂŚrket. Se datablad Hent brochure

    Energy Pro

    Ønsker du den højeste effektivitet og stabil varme ned til -20°C, sü er Energy Pro 3,5 det rigtige valg.  Her er topspecifikationer og alle tÌnkelige komfortfunktioner sat sammen til en attraktiv pakke til en gunstig pris. Du behøver ikke lede lÌngere. Det füs ikke bedre, selv hos langt dyrere konkurrerende mÌrker. Modellen er optimal til ønsket om helürsopvarmning. Energy Pro er fuldt klÌdt pü til en arktisk vinter, med frostsikret kabinet og kompressor. Det sikre valg.
  • Klik pĂĽ A-mĂŚrket for at se energimĂŚrket. Se datablad Blue Portable klimaanlĂŚgget er baseret pĂĽ inverterteknologien, hvilket muliggør energieffektiv drift. Placer Blue Portable i det rum, som du ønsker at køle, og før tilslutning til kondensafløbet gennem vinduet eller vedhĂŚft det til et afløb og start herefter dit Blue Portable og klimaanlĂŚg. Det ergonomisk designet hĂĽndtag pĂĽ toppen af klimaanlĂŚgget, gør det nemt at transportere klimaanlĂŚgget fra rum til rum eller endda fra bygning til bygning. Et elegant og diskret design gør at Blue Portable kan placeres alle steder. Blue Portable produceres af Gorenje og bygger pĂĽ mange ĂĽrs erfaring i design, udvikling og produktion af blandt andet el vandvarmere og varmepumper. KAM26NF1PDH
  • Gorenje WIFI modul passer til Gorenje Blue Delux DRIFT VIA SMARTPHONE (WIFI) Ved siden af den klassiske fjernbetjening, kan Blue DELUX klimaanlĂŚgget ogsĂĽ betjenes ved hjĂŚlp af et gratis program til smartphones enten det er i hjemmet, pĂĽ arbejdspladsen, eller pĂĽ ferier - overalt! Alt du behøver er en trĂĽdløs internetforbindelse for at overvĂĽge og ĂŚndre indstillinger eller slĂĽ funktioner til og fra. ID: EL2015-4946
  • Climatech gør din varmstyring meget nemmer og mere komfortabel Med denne smarte sms modul enhed kan du med din telefon fjernstyre din varmepumpe eller klimaanlĂŚg, uanset hvor i verden du befinder dig og anskaffer du ogsĂĽ den unikke Climatech relĂŚ-boks vil du desuden kunne tĂŚnde og slukke for andet elektrisk udstyr som f.eks. gulvvarme, vandvarmer, lys m.m.

Titel

Go to Top