Vi er e-mærket, og du kan derfor handle trygt hos os

Varmeløsninger hos Energiland.dk

Energiland.dk er en webshop, hvor du kan bestille din nye varmeløsning, og få trygheden ved at handle med en stor og velrenommeret virksomhed. Hos energiland.dk har vi nøje udvalgt de samarbejdspartnere, som vi har tillid til. Alle montører er kendte kunder hos Electro Energy, som står bag energiland.dk

Energiland.dk er oprettet for at bringe dig som forbruger, og vores kendte professionelle kunder tættere sammen. Vi mener, der skal være en let gennemskuelig webshop, hvor du som forbruger kan få overblik og relevant information om produkter til opvarmning af din bolig.

Energiland.dk har eksisteret siden 2015 og er e-mærke godkendt.

Du altid velkommen til at kontakte os direkte på telefon 28 95 01 73, hvor vi vil gøre alt for at finde svar på dine spørgsmål.

Electro Energy står bag www.energiland.dk

Igennem 50 år har vi haft en klar holdning til vores forpligtelse overfor vores kunder.

Det hele startede, da Danmark gik fra kul og koks i kælderen til oliefyr. Som du måske husker fra Krøniken, var olie det nye sort i 1960erne. Med en brænder på det gamle koksfyr skulle du ikke længere i kælderen, for at fyre flere gange om dagen. Oliefyret svinede mindre end kul og koks, og var meget letter at have med at gøre. Meget har ændret sig siden og Electro Energy har ændret sig med.

I dag er Electro Energy leverandør til VVS branchen og til varmeteknikere. Vi forhandler alt fra til oliefyr til grønne solfanger løsninger. Electro Energy har et tæt samarbejde med nogle af verdens bedste producenter af varmeløsninger, og desuden er vi landsdækkende med specielle reservedele til stort set alle oliekedler, gasfyr og varmepumper på det danske marked.

Electro Energy handler udelukkende med professionelle.

Få installeret en varmepumpe

Om Energiland.dk

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis du har konkrete spørgsmål til produkter, priser og montering, kan du med fordel kontakte den montør, helst vil have til at stå for monteringen.

Se liste over vores tilknyttede montører her.

Alt bliver betalt direkte til energiland.dk, som garanterer at montøren får sine penge. Du skal kun betale eet sted og det er her på energiland.dk – det betyder tryghed for både dig og vores montør.

Hvordan fungerer det?

Her kan du læse mere om hvordan vi arbejder når du har bestilt dine varer.

Electro Energy og vores 4 kultursætninger

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, fordi vi i vores dagligdag fungerer i øjenhøjde

En høj servicegrad, ligger i vores natur, og derfor oplever alle vores kunder, en høj professionel standard

Vi lytter til kundernes ønsker som vi gør os umage for at imødekomme ligesom vi internt lytter til hinanden

Vi møder fremtiden med positiv forventning, professionalisme og sammen udforsker vi mulighederne og skaber belønnende vækst