Solceller

Sonnenkraft GFS

Effektive solceller – uanset hvad der sker

Sonnenkraft GFS solceller forener kvalitet og ydeevne uden at gå på kompromis med æstetikken.
Anlægget består af polykrystallinske celler i en solid ramme af højeste kvalitet.
Alle paneler har modtaget antirefleksbehandling.

Panelerne er individuelt testet og produceret af højkvalitetskomponenter fra kendte leverandører. Dette sikrer, at vi kan levere et holdbart produkt og beskytter forbrugeren mod overraskelser i fremtiden.

Kontakt os og hør mere om vores efterårstilbud på Sonnenkraft GFS og Powerblack – Tlf. 28 95 01 73

Bestil her:

Sonnenkraft GFS produceres af østrigske Sonnenkraft, som har produceret højkvalitetssolpaneler i mere end 30 år. Ud over at leve op til alle ISO- og IEC-standarder, er produktionen på Sonnenkraft også CO2-neutral.

Fordele

  • Optimeret modultilslutning mht. skygge
  • Brug af PID-resistente modulkomponenter
  • Produktgaranti på 12 år og lineær ydeevnegaranti i 25 år
  • Brug af højkvalitetskomponenter fra navngivne leverandører
  • Stabilt rammekoncept til teknisk sikkerhed og homogent design
  • Optimeret evne ved svagt lys
Sonnenkraft solceller
Sonnenkraft solceller
Sonnenkraft solceller

GENERELT TIL ALLE SOLCELLERPAKKER

Dette finder du i vores standard pakke

En standard pakke indeholder følgende:
Det antal af paneler der står beskrevet i produktspecifikationen. Der hører altid kabler, beslag og aluminiums skinner med således at det passer til det anlæg du har bestilt.

Vi er ikke nøjeregnende med afstanden mellem solceller og inverter, men skal inverteren sidde meget langt fra anlægget og/eller eltavle (over 15) meter, kan der være er mindre tillæg på ekstra kabel.

Standardpakken kan bruges på huse i op til 1 1/2 plan med en taghældning mellem 15 – 45° grader. Taget skal være af enten eternit eller ubestrøget tegl. Bemærk – ikke asbestholdigt tag!

Tilbuddet er altid inklusive levering og montering, samt tilslutning til eltavle. Panelerne monteres samlet, i op til tre rækker. Se eksempler nedenfor.

Bemærk at der tages forbehold for at sikringer og kabel til huset er i korrekt størrelse, samt at jordforbindelsen ligeledes er i korrekt størrelse.

Eksempler på montering:

 Eksempler på montering

Sådan fungerer det når du bestiller:

Du har 14 dages fortrydelsesret, så længe at installationen ikke er påbegyndt.

Du vil modtage en opkrævning via Mobilepay eller betalingskort på 15.000, -. Dette er et depositum der bliver reserveret på din konto. Bemærk vi trækker ikke pengene, men blot reserverer dem. Denne reservation tæller også som endelig accept af tilbuddet.

Ved levering og påbegynd af installation vil du modtage en faktura på restbeløbet. Denne skal betales med en straksoverførsel.

Når installationen er færdiggjort, og anlægget er sluttet til, hæver vi de 15.000,- der er reserveret på din konto.

Det kan du forvente når vi leverer:

Du har 14 dages fortrydelsesret, men når vi påbegynder opsætning og installation af dit anlæg, bortfalder denne ret.

Den estimerede tid for levering og installering af dit anlæg er 6 uger, med forbehold for force majeure. Vi vil løbende holde dig informeret om eventuelle forskydninger i leveringen.

Udgangspunktet er at hvis dit tag er sundt, kan det uden problemer bære solcelleanlæg. Skulle det vise sig at taget ikke kan bære anlægget, lader vi købet gå tilbage.

Bemærk!
Skulle det på leveringsdagen vise sig at det ikke er muligt at betale restbeløbet, tager vi anlægget retur. Vi forbeholder os dog retten til at dække omkostninger til fragt, håndværkertimer, samt administration, i det indbetalte depositum.

Det er dit ansvar at sikre godkendelse til opsætning af anlæg, med både kommune og dit elselskab.

For at montøren kan komme til, kræves det er at der er plads til et rullestillads hvor anlægget skal installeres. Det vil sige at der skal være 130 cm frirum horisontalt fra tagkanten.

Det skal være muligt at levere og opbevare materialerne maksimalt 20 meter fra hvor de skal monteres.

Skulle du ønske at få en tekniker ud og inspicere din bolig inden købet, koster det 1500,-. Dette vil blive modregnet i den endelige købssum, hvis du vælger at lægge en ordre hos os

Sonnenkraft solceller