Solceller

Sonnenkraft GFS

Effektive solceller – uanset hvad der sker

Sonnenkraft GFS solceller forener kvalitet og ydeevne uden at gå på kompromis med æstetikken.
Anlægget består af polykrystallinske celler i en solid ramme af højeste kvalitet.
Alle paneler har modtaget antirefleksbehandling.

Panelerne er individuelt testet og produceret af højkvalitetskomponenter fra kendte leverandører. Dette sikrer, at vi kan levere et holdbart produkt og beskytter forbrugeren mod overraskelser i fremtiden.

Bestil her:

Sonnenkraft GFS produceres af østrigske Sonnenkraft, som har produceret højkvalitetssolpaneler i mere end 30 år. Ud over at leve op til alle ISO- og IEC-standarder, er produktionen på Sonnenkraft også CO2-neutral.

Fordele

  • Optimeret modultilslutning mht. skygge
  • Brug af PID-resistente modulkomponenter
  • Produktgaranti på 12 år og lineær ydeevnegaranti i 25 år
  • Brug af højkvalitetskomponenter fra navngivne leverandører
  • Stabilt rammekoncept til teknisk sikkerhed og homogent design
  • Optimeret evne ved svagt lys
Sonnenkraft solceller
Sonnenkraft solceller
Sonnenkraft solceller

GENERELT TIL ALLE SOLCELLERPAKKER

Hvad består en standardpakke af?
En standardpakke indeholder det antal af paneler, der står beskrevet i produktspecifikationen. Der hører altid kabler, beslag og aluminiumsskinner med til det anlæg, du har bestilt.

Vi er ikke nøjeregnende med afstanden mellem solceller og inverter, men skal inverteren sidde meget langt fra anlægget, kan der være et mindre tillæg på ekstra kabel.

Standardpakken kan bruges på huse med op til halvandet plan og med en taghældning på op til 45 grader. Taget skal være af enten eternit eller ubestrøget tegl.

Er du i tvivl om dit tag, så ring til os.

Hvordan betaler jeg for min bestilling?
Når du har trykket på bestil, reserverer Nets 15.000 DKK. på din konto – ikke hele anlæggets pris. Ved levering af anlæg og påbegyndelse af installation af dit anlæg skal du på dagen overføre det resterende beløb – du vil modtage en faktura på beløbet. De 15.000,- der er reserveret på dit kort, kan først hæves når leverancen er afsluttet.

Hvad sker der, efter jeg har bestilt en solcellepakke?
Inden for 24 timer vil du blive ringet op af en af vores konsulenter fra Energiland. Her svarer vi på de spørgsmål, du måtte have. Oftest vil du få svar med det samme, men i nogle tilfælde må vores konsulenter forhøre sig hos en teknisk specialist først. Herefter færdiggøres bestillingen og vi aftaler, hvornår dine solceller skal leveres og installeres.

Husk, at du altid har 14 dages fortrydelsesret, så længe installationen ikke er påbegyndt.

Sonnenkraft solceller