Vi er e-mærket, og du kan derfor handle trygt hos os

Luft-vand varmepumper

Luft-vand varmepumper er en effektiv varmeløsning i dit hus eller sommerhus. Luft-vand varmepumper er den ideelle kombination af god økonomi og en klar holdning til den grønne omstilling.

Varmepumpe producenten Kronoterm er førende i udviklingen og produktionen af effektive og driftssikre luft-vand varmepumer. Hos Kronoterm finder du mange forskellige kombinationsmuligheder af både effekt og behov.

Kombiner din nye varmepumpe med solceller og opnå den ultimative frihed. For at give dig det bedste tilbud på en luft-vand varmepumpe installation, bedes du udfylde nedenstående skema. Så kan vi rådgive dig på bedste vis.

Se brochure

Hvilken luft-vand varmepumpe har jeg brug for?

Prøv vores varmepumpeberegner
Udfyld formularen herunder så godt som det er muligt. Herefter sender vi dig beregninger for en luft-vand varmepumpe, der passer til dit hus. Udfyld så mange felter, som muligt for at vi kan give dig den mest korrekte beregning. Så kontakter vi dig med et tilbud.

  Kronoterm Adapt

  Previous slide
  Next slide

  Kronoterm Adapt luft-vand varmepumper byder på hidtil uhørt lave støjværdier. Du får muligheden for at tilpasse udedelen til sit hus, ved at vælge mellem seks forskellige farve- og materialevalg. 

  Kronoterm Adapt luft-vand varmepumper er først og fremmest modellen til den kvalitetsbevidste kunde, der hidtil har fravalgt en luft-vand varmepumpe pga. støj og udseende.

  Der findes os bekendt ikke en mere støjsvag eller tilpasningsvenlig varmepumpe på markedet.

  Ring for tilbud