We’re a verified e-mærket webshop.

En varmepumpe giver komfort i hjemmet

En luft/luft varmepumpe øger komforten

Når vinden rusker i træerne og regnen slår mod ruderne, er det ren luksus at sidde i en lun og hyggelig stue sammen med familien.

Men for mange familier er det en dyr eller besværlig fornøjelse. Enten skal varmen være på hele tiden for at holde et behageligt niveau. Ellers så skal man tænde op i en brændeovn, eller vente længe på at radiatorerne har varmet huset op.

Med en Luft/luft varmepumpe er det lige så nemt som at tænde dit TV. Du kan ligefrem bruge din smartphone til at skrue op for varmepumpen på vejen hjem fra arbejde.  Så er temperaturen behagelig når familien kommer hjem sådan en mørk vinterdag, efter en lang dag i institution og på arbejde. Oven i købet uden at det koster en formue. Med en varmepumpe er det billigt at holde varmen.

Luft/luft varmepumper fra www.dev.energiland.dk er alle udstyret med en fjernbetjening. Det gør det nemt at styre de forskellige indstillinger. Desuden kan man tilkøbe WIFI modul. WiFi modulet gør det muligt at fjernstyre og overvåge din varmepumpe når du ikke er hjemme. Det er nemt og bekvemt at sikre et behageligt indeklima med en billig luft/luft varmepumpe fra www.dev.energiland.dk.

Kontakt www.energiland og hør mere om hvordan din familie kan få en billig luft/luft varmepumpe. Der er mange muligheder, og det er både let og hurtigt at få installeret en varmepumpe. 

I mange tilfælde kan du oven i købet få energitilskud til din nye varmepumpe.

www.dev.energiland.dk hjælper dig med at søge tilskud.