We’re a verified e-mærket webshop.

Energitilskud

Energitilskud

Kan jeg få energitilskud til min nye varmeinstallation?

Hvordan søger jeg energitilskud til min nye varmepumpe?

To meget relevante spørgsmål når man overvejer at købe en ny grøn varmekilde til sit hus. Der har i de seneste år været mange forskellige energitilskud ordninger for at overtale danskerne til at blive mere klimavenlige og spare på energien.

I dag er det muligt at få tilskud til visse konkrete forbedringer og installation af grønne og CO2 neutrale varmekilder. Hos Energiland anbefaler vi at du undersøger mulighederne grundigt inden du beslutter hvilken varmekilde du ønsker.

Hvor søger jeg energitilskud?

Der er flere muligheder for at beregne hvor meget du kan få i energitilskud. Vi har valgt at foreslå Energikøb, som er en neutral side, der for et beskedent beløb hjælper private, til at søge det tilskud som de er berettiget til.

Der er dog én ting, som er meget vigtig, hvis du vil ansøge om energitilskud. Det er, at du skal søge INDEN, du bestiller og betaler din nye varmekilde. Når først varmepumpen er købt og installeret, er det ikke muligt at få energitilskud længere.

Det er også vigtigt at du sikrer dig FØR billeder af din nuværende installation, og det sted som den nye varmepumpe skal sidde. Du får nemlig heller ikke energitilskud, hvis du blot skifter den ene luft/luft varmepumpe ud med en ny.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om energistilskud er du velkommen til at kontakte Energiland på tlf.: 28 95 01 73 og så vil guide så godt som muligt.

Det er især når du udskifter gammeldags installationer, som oliefyr og gasfyr der er udsigt til tilskud. Noget af det mest fordelagtige du kan gøre er at supplere et gammelt oliefyr med en moderne luft/luft varmepumpe. Her kan du for en investering på helt ned til kr. 9.995,- inkl. moms og montering få op i mod kr. 4.000,- i energitilskud. Det betyder at du kan spare din investering hjem på omkring et år. Det er en usædvanlig hurtig tilbagebetalingstid. En kvalitetsvarmepumpe holder let 10 år, så det kræver ikke så meget at regne ud at det er en god forretning med en varmepumpe.

Med gasfyr er tilskuddet lidt mindre og den årlige besparelse ligeledes mindre. Her skal du nok regne med at det tager et par år at tjene din nye varmepumpe helt ind igen.