We’re a verified e-mærket webshop.

Kan man købe varmepumpe i en webshop?

Kan man købe varmepumpe i en webshop?

Mange kunder har sikkert spurgt sig selv om man kan købe ny varmepumpe i en webshop. ”er det ikke frygteligt kompliceret, at købe en varmepumpe og er det ikke bedre at købe den hos en autoriseret installatør?” Er vi hos www.dev.energiland.dk blevet spurgt om flere gange. Svaret er både lige til og lidt mere kompliceret end som så.

Jo en varmepumpe er et stykke avanceret teknologi. De fysiske love bag, og den præcision og indsigt der skal til for at sætte den op, kræver erfaring og den rette uddannelse. Derfor anvender www.dev.energiland.dk kun KMO certificerede montører til at installere din nye varmekilde. Energiland er en del af Electro Energy, der er en landsdækkende forhandler af varmeteknologi til professionelle.

Electro Energy trækker på mere end 2000 energiteknikere og VVS professionelle over hele Danmark. Derfor kan vi tilbyde dig en tryg og sikker oplevelse, når du bestiller en vare i vores webshop. Og derfor kan man sagtens købe en varmekilde i en webshop, bare det er www.dev.energiland.dk

  1. Du finder den varmepumpe der passer til dit behov.
  2. Du overvejer hvor du vil have den siddende.
  3. Du bestiller og betaler din ordre.
  4. Din ordre går i gang.
  5. Ofte er din pumpen installeret og i drift 1 – 2 uger efter.

Så enkelt er det faktisk at handle  i en webshop. I hvert fald hvis det er på www.dev.energiland.dk Skulle du blive i tvivl om noget i forbindelse med din nye varmekilde, er du altid velkommen til at ringe til www.dev.energiland.dk. Stig sidder næsten  altid klar til at vejlede dig på telefon nr. 28950173. Du kan også altid sende os en mail på info@energiland.dk

Så lige så avanceret en varmepumpe end er, lige så er det let at købe en varmepumpe i en webshop. Bare du køber den i www.dev.energiland.dk webshoppen. Så er installation, levering, moms og tilslutning inkluderet i prisen. Det eneste du selv skal  stå for er evt. el arbejde.