Vi er e-mærket, og du kan derfor handle trygt hos os

Gorenje lancerer Pandora – en ny serie af luft/luft varmepumper

Gorenje PANDORA stue Energiland

Energiland er glade for nu at kunne tilbyde Gorenjes nye Luft/luft varmepumpeserie, der hedder Pandora.

Miljøet er i fokus – nyt kølemiddel og læk-detektering

Gorenje har med Pandora skiftet til kølemidlet R32, som har 66% lavere GWP (Global Warming Potential) end R410A. Dvs. at påvirkningen af atmosfæren og den globale opvarmning er sænket markant, skulle der ske et udslip. Og for at mindske et eventuelt udslip og beskytte kompressoren, da har Gorenje udviklet funktionen ”Refrigerant Leakage Detect”, der hurtigt og effektivt lukker varmepumpen ned og giver alarm, i tilfælde af udslip.

Pandora Luft/luft varmepumpe

Ny forbedret betjeningskomfort

Det har aldrig været nemmere at betjene sin varmepumpe end med den nye smartphone App fra Gorenje. Tilslut varmepumpen til dit internet med den indbyggede WI-Fi forbindelse og styr alle funktioner fra din smartphone. Her får du også information om fx temperaturen i det rum, hvor varmepumpen er monteret og du kan omstille varmepumpen fra frostsikringsfunktion til normal stuetemperatur derhjemmefra, inden du tager afsted til dit sommerhus.

Pandora Luft/luft varmepumpe app

Pandora er spækket med gode funktioner

Udover miljøbeskyttelse og gode betjeningsfunktioner, er Pandora spækket med funktioner, der ubemærket hjælper med den daglige drift. Fx ”Self Clean”, som automatisk forebygger lugtgener og ”Auto Swing”, som sørger for optimalt at fordele luften i alle retninger. Du behøver ikke være bekendt med dem, eller gøre noget specielt for at få fornøjelse af disse funktioner. De kører helt automatisk og sørger ubemærket for, at du får den bedste oplevelse med Pandora.

Endnu mindre støj

Gorenje arbejder kontinuert for at mindske støjen fra deres varmepumper. Der er ikke kun arbejdet med at mindske selve lydtrykket i forhold til den gamle model. Der arbejdes også intensivt med at undgå mindre behagelige frekvensområder gennem nøje valg og sammensætning af materialer.