Vi er e-mærket, og du kan derfor handle trygt hos os

Tryk på varmepumpe-salget i Energiland

VM luft/luft varmepumpe Hisense Wings

Stigende elpriser, kolde vintermåneder og en grøn omstilling, der fylder mere end nogensinde, kan mærkes hos produktchef hos Energiland, Rene Holsko.

-Vi oplever lige nu en meget stor efterspørgsel på varmepumper, efter mange har oplevet betydelige stigninger på deres varmeregning. Derudover giver statens tilskud til installation af varmepumper også mange danskere mulighed for at skifte til en varmepumpe, fortæller en travl men tilfreds Rene Holsko.

Varmepumper er generelt populære hos danskere, der bor i hus eller har sommerhus. Hos Energiland har vi netop modtaget en ordre fra en boligforening i Storkøbenhavn, hvor alle lejemålene skal have installeret hver deres varmepumpe. Det kan således være smart at dele fællesudgifterne til rørene ude på grunden, når man som boligforening går sammen om at få installeret varmepumper. Til gengæld er selve varmepumpen helt decentral, hvorfor man selv bestemmer og betaler for forbruget i den enkelte husstand, hvilket jo er rigtigt rart, ikke mindst med de høje energipriser.

Rene Holsko forventer således, at en lejlighed på ca. 100 kvm. kan holde varmeregningen på ca. 2000 kr. om året, hvortil investeringen i varmepumpen skal tilføjes. Selve varmepumpen vil have en forventet levetid på omkring 20 år. Dertil kommer, at værdien på ens ejendom også forbedres ved at få etableret en energieffektiv varmepumpeløsning, fordi boligen bliver fremtidssikret og mere klimavenlig, hvilket betyder meget ved vurdering af ejendomsværdi og ved videresalg.

Er du interesseret i at skifte til en varmepumpe?

Kontakt os i dag på 28 95 01 73 – vi sidder klar til at hjælpe!