Vi er e-mærket, og du kan derfor handle trygt hos os

Varmepumper er god økonomi

God økonomi 

Enhver husholdning har mange drømme, og de fleste har begrænsede økonomiske muligheder. Ville det ikke være rart, at kunne spare på de kedelige udgifter og få en god økonomi?

En luft/luft varmepumpe er nok den bedste investering, de fleste familier kan gøre lige nu. Med en pris på under 10.000 kr. alt inklusive, se eksempel her, dvs. montering, transport og moms, kan dine familie sparer op imod 50 % af varmeregningen.

Store tilskud til varmepumper

Få op til 4.100 kr. i tilskud til din nye varmepumpe. Dvs. en ny varmepumpe installeret og monteret kan reelt fås for under 6000 kr. Så er det ikke svært at regne ud, hvor meget din familie vil få ekstra til rådighed hvert år. Ofte er luft/luft varmepumpen tjent ind på et enkelt år, det er god økonomi. Derefter vil familien i mange år frem opleve en stor besparelse, som kan bruges til andre ting, såsom en ekstra rejse, nye møbler eller afbetaling af gæld.

For at være berettiget til tilskud, skal du ansøge inden du bestiller din nye luft/luft varmepumpe. Det gør du ved at sende os en mail, inden du betaler på dev.energiland.dk. Følg anvisningen inde på www.dev.energiland.dk

Energiland.dk er med dig hele vejen

Fordele og ulemper ved luft/luft varmepumper

En luft/luft varmepumpe har den fordel at den er forholdsvist billig i indkøb, montering og vedligeholdelse. Den fungerer optimalt fra dag et, og du har også besparelsen fra først dag. Desuden er varmepumper nemme at betjene, så alle i husstanden kan skrue op og ned for varmen og opnå et rart indeklima.

Vil du læse mere om fordele og ulemper ved varmepumper kan du trykke her.