Vi er e-mærket, og du kan derfor handle trygt hos os

Sundere indeklima med en varmepumpe

Opnå et sundere indeklima med en varmepumpe

Fugt er et problem i mange danske hjem. Nu kan du få et sundere indeklima med en varmepumpe. Fugt skaber grobund for skimmelsvamp, men også fordi det giver gode livsbetingelser for husstøvmider, bakterier og andre ubudne gæster. Det betyder dårligt indeklima. Samtidigt er der stadig flere allergikere i Danmark, som har glæde af at få renset luften for støv, pollen og andre skadelige partikler.

En luft/luft varmepumpe fra Gorenje cirkulerer luften flere gange i timen, og cirkulerer luften gennem et indbygget filter. Det bevirker at din nye luft/luft varmepumpe renser hjemmet for mange af de partikler, som din familie i dag indånder. Dermed får din familie et sundere indeklima med en varmepumpe

Luft/luft varmepumpen nedbringer desuden fugt % i hjemmet som følge at den lune og tørre luft som varmepumpen producerer. Det har den fordel, at det er mindre sandsynligt at skimmelsvamp og lignende vil kunne danne sig i dit hjem.

Har nogle af dine familiemedlemmer allergier, vil de have stor gavn af, luft/luft varmepumpens luftrensende effekt. Det gælder både forår og sommer, hvor der er meget pollenstøv i luften, og efterår og vinter, hvor man let glemmer at lufte nok ud i huset.

En luft/luft varmepumpe er samtidig billig varme og rigtig god økonomi for husholdningen. Det er dog et godt råd ikke at vælge en billig varmepumpe, da pris og kvalitet meget ofte hænger sammen.

Kontakt www.dev.energiland.dk hvis du har spørgsmål til varmepumper.